Jumaat, Januari 01, 2010

happy 2010!!

HAPPY NEW YEAR!!!
HAPPY NEW YEAR!!!
HAPPY NEW YEAR!!!
HAPPY NEW YEAR!!!
hahaha,,mcm excited ajew sambut new year nee,,hewmm,,tak jugak..sbb mlm tadi tak clbrate pown..agagaga..alahh sambut tahun baru bukan dgn berapa besar ataw berapa meriah kita meraikanya tapi berapa kuat diri dan azam kita untuk menghadapi kitaran 365hari dlm setahun sebelum begantinya tahun baru.

2009 dah berlalu,,gilew cepat i rasa,,mcm...hahahhaa tak sedar,..semua berlaku mcm pantas..
  • buat partime dgn Elle Boutique Mid Valley
  • SPM result (which is not to bad utk budak tak study mcm i nee,,hehehehe)
  • citrawarna 2009
  • joined acting (extra ajew,,but atleast i got that experience aite)
  • joined Elegant (smpai skrg..masih bertahan..yaaaw
  • The Fourtress,, yg kini daa jadik The 3ress (me,ujie,& rose)
  • hiking at Broga Hill
  • kerja office,,(6bulan weyhh!)
  • turned Eighteen (suweeet 18) on 14sept! weeeeee,, 
  • 2years(& still counting,,pheeee :D) with my bby..on Nov 22nd
waving..good bye 2009,,welcome 2010...

wait!! o'waitt a minute,,im going on 19..?? OMG,,hahahaha..mcm best ajew..weeee

xoxo;
syuha ❤!!!

2 ulasan:

  1. dah jadi model sekaraang! Aku nak jadi model playboy, dapat tak? Heee

    BalasPadam