Jumaat, Julai 15, 2011

malam yang sepi

Keseorangan lagi. LOL. Bukan apa.. Selalu ada jew teman nak dicubit & dicari pasal. Teman gelak2 tp hari nee takk. Well, currently I'm staying wif my kakak angkat & her housemate. So, petang td(semalam) I went home for a while cabut wifi & baju sikit2 utk bawak ke sini. Maklumlaa I'm 20, student kan confirm byk assgnment, nak fb, check email, on9 shopping lagi. Bla bla blaaa. Haha. Last minit dpt tawu lect daa bising pasal assgnmnt. So, cepat2 I siapkan dgn kemudahan internet yg daa ada. Hehe. Tp wait! I takk main copy paste 100% then hantar punya org oke ?? **copy paste tu mmg normal laa utk student college** tapi I retype. Tukaa itu tukaa ini. Carik sana carik sini. Tadaaa,, daa siap. Weeee! So it's time for me to sleep now. Huarghhh.

Ehhh,, hujan laaa! Wuhhuhuu..bestnya dpt peluk time nee. Tp tadapat laa,, bantal pown jadik laa. Huhu. Gudnite guys. Nunyte.

XOXOX - lil sweetheart

Rabu, Julai 06, 2011

jelingan tajam

si dia sedang nyenyak tidur. i was on the fon. satu jelingan tajam sahaja daa boleh buat i rasa kurang selesa untuk stay lama kat rumah nee. singgah sekejap jew pown sbnrnya..hmm,, rasa mcm segan sgt3 daa nk datang sini. selalu pown rasa mcm segan nk datang tapi die nmpk letih sgt baru balek kerja tadi. hmm,,so i ikutkan ajaa. memandangkan sekejap lagi kitorg nak pergi tgok movie kat tgv klcc. then straight ke rumah my sis nk buat surprise birthday party untuk dia. takut lah mcm nee.. huhuu

Selasa, Jun 21, 2011

Ahad, Jun 12, 2011

capek ah.

Sumpah penat gila. Tiada yg sepenat ini melainkan penat belaka. Haihh. Jangan ada yang jadik kucing malam nie sudah. Ahha.

Habes satu BB dr kLcc ku ronda, berjalan ke pavi tengok battle b.boys south east asia punya event. Ada Giller Battle Crew dowh. **wink wink** after that, berjalan pulak ke lowyat. Sg Wang Plaza jgn ckp laa. Confirm kene redah. Dek kerana sandal kesayangan sudah putus tersepak batu waktu chilling kat Taman kLcc waktu lepak petang tu. Itu laa konon nak romantic sgt. Putus sudaa.. **huarghhh**

Kebetulann,,ada pulak event application (majority) kegemaran ramai - Angry Birds kat Low yatt. Pergi usha! Mesti maw ushaaaa. Tp tadew apa pown. Haha. Ngadaa je nak usha. Dpt penat jew. Penat, lapaa, lepak jap kat kitaro. Pastu menapak lagi, sbb igt tajadik lepak (ngan abg2), @edly23 daa nak merajuk nak balek umah jalan dr BB ke kLcc. Sat gi jadik pulak lepaknya. Maka ke NZ laa kami. Sesudah itu, pulanglah kami utk beristirehat. Takut2 esok ada yg tak terbangun, tak terpegi ke studio nak record karang. Hahaha

Laa nie landing baikk atas sofa. Tinggal nk pejam jew. Tp badan berengas. Huhu. Serious wa capekk bangat nee. Tidow jew laa. Subuh sok bangun laa mndi. Ngee. Nunyte!

W'slm. XOXO - the syuhaha.

Sabtu, Jun 11, 2011

hiphop gig smlm. kek batik hari nee.

Malam semalam, I teman edly aka phonic & groupnya - 5forty2 perform di Senyap Hub at Extreme Park, sec13 shah alam. Honestly, that was my 2nd time ikut tgok gig hiphop. Yg sebelum nee di Raising The Bar at Artista Bar, Tropicana Mall (TTDI). Itu pown pergi dgn die. Tak sangka "artist" sungguh si ed nee. Haha. Ramai org kenal die. Mmg ramai laa mereka2 yg dlm Malaysian underground hiphop scene kt Artista mlm tu. Yeahh, honestly it's kinda fun lagi2 bila kita join ataw tengok benda yg memang into yourself kan. Ahha. Pasal smlm,, I was so happy dpt tengok die perform live. Sgt laa sumil,, ehehe. Dgn telupa liriknya bagai. Haha. Mmg taboleh blah diorg

Hari nee duk rumah ed jew. Lepas breakfast ramai2 pagi td di NZ, kitorg buat kek biskut marry berlapis. Belajaa dgn kak kam (kak ipar ed) & buat sama2 dgn Farah( adik ed). Bahan2nya butter, milo, biskut marry, susu pekat & susu cair. Skrg kek tu dlm peti ais. Lepas nee boleh rasa hasilnya. Ahhha. Bila I duduk kt sofa, tgok hindustan **which is our fav** & he's laying next to me rasa mcm nk peluk! Haha. Abaikan. LOL. Cptlaa siap kek tu. Nak rasa!

oke, kat sini i sertakan video show 5forty2 malam tadi. ahhha.

formspring.me

tell me,,what do u wanna know bout me http://formspring.me/syuhasazali

Khamis, Jun 02, 2011

Selasa, Mei 31, 2011

update.


it's not easy to be me; nor syuhaidah sazali.

it's not easy to be you or someone else too. only He knows better. Ya Tuhanku, hanya kaw tahu yang terbaik. hidup dikelilingi oleh insan2 yang menyayangi diri kita memang membahagiakan tanpa kita sedar kadang2 kita juga daa menambah beban kepada diorg. kini, aku hidup sebgai seorang pelarian. Melarikan diri dari diri sendiri. mengejar something yang aku sendiri tak pasti. Apa yang aku mahukan dlm hidup. satu persoalan yg pernah ditujukan kepada ku oleh insan yang kini aku sayang.



pertemuan yang singkat dgn dia dah byk ajar aku erti hidup, mengenal mereka yg berada & pernah berada di sekeliling aku. teman2 dtg & pergi. yang masih bersama kdg2 anggap aku mcm takde. teman2 yg daa pergi nk ingat aku. langsung laa.

tapi entahlaa. only God knows well. insyaallah. soon or later. this miserable life would be better.