Rabu, Disember 02, 2009

laughing* laughing* laughing*

aahahahhaaa.aahahaahhaaa.aahahahhhaaa!

kenapa syuha ketawa cam org gilew nee..sebab nye,,saje suke! hahaaa,,tawu tak anda.."laughing is d best medicine" utk siapa? utk mereka yg buntu(mcm aku), sedih(mcm kamu), patah hati(macam dia; padan muka!) dan even kalaw kita gembira pown,,laughing is d best way to have fun wif the situation...hehehee,,kadang2 ketawa pown bukan sbb gembira tapi terlalu marah,,betul tak..??

so, today..antara reason syuha KETAWA kerana

*pertama*

"SHE's" eighteen n she have had more than 10 boyfriend for the past 6month! (yeahhh,,it's true!)

 *kedua*
 masalah busy body dikalangan MEREKA-MEREKA disini..ouwhh man! tolong laa,,jaga kain/seluar anda sendiri..i dun care n i dun even give a damn on it~

*ketiga*
(aku adew kaetan dgn ini,oke??) tafaham makna bertudung?? goshh! pakai tudung untuk tutup kepala dan beri makna ISLAMIC..? dada terdedah,,tudung mu singkat,,bra lining..auwhhhh kelihatan..! bertepuk tampar dgn lelaki, lovebite sana sini..masih boleyh nk bercakap pasal agama? yeahh,,ilmu agama aku tak tggi,,iman di dada ku tak kukuh..sekurang-kurangnya aku tak perlu nk menipu diri aku sendiri dgn berpura-pura jadi baik..
ouwhh no! statement panas kan..?
(apew yg sbnrnya aku nk ckp nee,,hahahaa)


 *last but not least*
im eighteen n im short! (yeahhh,,itu kelakaa,, im laughing at myself..agagagagaa:))
sbb menjadi org yg sgt bodoh! bodoh untuk taknak mengaku yang aku bukan yang terbaik,hebat seperti org lain..bodoh untuk seal mulut dr cakap benda2 yg baik...ouwhhhh(merepek lagi!)

O.U.T,,

xoxo;
syuhasazali

1 ulasan: