Jumaat, Oktober 30, 2009

im sorry, aku daa malas..

aku dah malas! yeaaa,,aku daa malas,,! aku biarkan diri aku dibelenggu dgn kebencian,sakit hati,bengang,rindu,sygg semua.. (perhh! ayat tak boley blah!) please,,leave myself alone!

Dear 'kaw' R;
even aku daa cakap aku benci 'kaw' tapi aku tak boleyh nk padamkan semua yg kita daa buat sesame,,
yeaa,aku tawu 'kaw' pown marahkan aku sbb aku keras kepala,hati batu,ckp ikut sedap mulut ajew! tapi 'kaw' tawu tak kenapa???sebab aku sygg kat 'kaw' lah bodoh!
aku bukan nk 'kaw' dgr ckp aku sbb aku suke2..aku sygg kaw,,tetap sygg 'kaw'..

dan aku nk 'kaw' tahu sbb aku menentang 'kaw' dgn die atas sebab yg 'kaw' sendiri beritahu aku..! mungkin 'kaw' daa cukup matang utk buat keputusan 'kaw' sendiri tapi aku sndiri pon tapaham kenapa??? sbb die tuh sependapat tentang apew2 ajew dgn 'kaw'?? tolonglaaa,,dan aku nk 'kaw' tawu,,aku tak pernah kesah laah 'kaw' couple dgn die skunk even 'kaw' ckp 'kaw' benci die dulu,,die itu dan ini..yeaa,,manusia berubah,,dan 'kaw' pown..
dan,,aku jugak tahu siapa aku nk menasihatkan 'kaw'..diri sendiri pon hanyut,,..maaflah,,teman~


Dear 'kaw' S;
kenapa aku selalu marah kaw,,sbb aku tasuke 'kaw'! aku benci 'kaw'! yeaa,,aku benci 'kaw' bila 'kaw' tipu aku ataw sesiapa ajew,,kenapa?? bila masa?? sbb 'kaw' selalu nk buat diri 'kaw' nmpk sempurna.. 'kaw' lah yg baik, 'kaw' lah yg pemurah, 'kaw' lah penyayang,  'kaw' lah yg lebih elok perangai dari teman2 'kaw' yg lain... dlm sedar tak sedar,, 'kaw' tipu semua org! bila suatu kebenaran dah terdedah,, 'kaw' mula salahkan org lain.. damn it..! i hate for everything sucks u did to me, to every one..
aku masih igt setiap nasihat 'kaw' terhadap perhubungan aku dan abg ajax..aku maseyh igt mlm aku menagis kat 'kaw'..aku maseyh igt hari2 yg aku marah..puji ataw nasihatkan kaw..(tapi more tuh kutuk laa kan-sorry bout dat) n aku maseyh igt setiap kali 'kaw' cerita yg 'kaw' mengelak dari *YU,,kaw ckp 'kaw' tasuke die..'kaw' malas nk layan die,,setiap kali die dtg rumah..'kaw' mesti elak dari jumpe die..bile die call,,'kaw' suruh mak 'kaw' ckp 'kaw' tadew kat rumah,,tapi?? 'kaw' sekarang lebih baik dgn die skunk berbanding kami?? aku & ujie...??

enuf laa,,jgn lagi jadik diri 'kaw' yg suka menipu org, suka menyalahkan org lain,suka memputarbelitkan cerita or apew2 ajew laa...aku tak mintak 'kaw' berubah 100% tapi tolong jangan berbohong dgn sahabat baik 'kaw' sendiri..ataw musnahkan sahabat baik 'kaw'..im sorry,,teman~

xoxo;
syuha sazali

2 ulasan:

  1. ini bukan marah kaizen,,ini luahan hati seorang gadis bernama "teman"

    BalasPadam